Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Harry_sportsman

23. 6. 2012 14:36
Trochu zbytečný článek

Že Baroš už dávno není tou hvězdou jakou byl např. na Euru 2004, víme všichni. Ale koho byste na Bílkově místě postavil místo něho?

0 0
možnosti

mevak

23. 6. 2012 20:27
Re: Trochu zbytečný článek

POstavil bych zase jen Baroše. Ovšem měl by alespoň jednou vystřelit na bránu. Na letošním EURU na to jaksi zapomněl. Báááááároš, jedině Bááároš je Bůh.   ;-D

0 0
možnosti

wencap

23. 6. 2012 13:34
Naprosto souhlasím!

velice dobře napsáno.

0 0
možnosti

Lady Humussprey

23. 6. 2012 12:18
´Tabák a fotbal jsou drogy

Drogy tolerované, spousta lidí na nich vydělává majlant, nicméně drogy škodlivé. Zatímco tabák u lidí zuřivost nevyvolává a spíše je uklidňuje, to vidíme třeba před budovou soudu, jak po skončení stání, lačně kuřáci sají cigaretu už před budovou. Ani já jsem běsu fotbalu nebyla ušetřena a jedním primitivem se nechala na stadion vlákat. Za mnou stál chlap s obrovským, modrým nosem, najednou se mu něco nezdálo na rozhodčím, zařval, jako tur a z toho strašného frňáku až na mě letěla směs piva, hlenu a slin. Nevydržela jsem to a utekla. Bohužel jeden fanoušek ještě o mě stihl otřít hořčici z párku. Celkem rozumný a férový mně připadá nový zvyk fanoušků, že se sejdou někde u lesa s klacky a navzájem se pořádně seřežou. Je z toho aspoň cítit jakási noblesa a statečný postoj. Z těch řvounů na stadionu se mně dělá dodnes špatně.

0 0
možnosti

Angis

23. 6. 2012 13:50
Re: ´Tabák a fotbal jsou drogy

To není nijak nový zvyk. A k tomu co píšete jen dodám - zkuste kuřákovi ten tabák odepřít a uvidíte jaký bude kliďas.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

23. 6. 2012 11:59
No,

já ve Vašem článku vidím jen a jen chuť si doslova a do písmene kopnout. Co také očekávat od někoho, kdo sám nikdy na té špici a v čemkoli nebyl. Milý pane Macho, pokud alespoň trochu čučíte na fotbal, asi by Vám nemělo uniknout, že ten hnus Baroš exceloval tehdy, měl-li vedle sebe Kollera a za sebou doslova hvězdnou zálohu. ten Koller mu byl shcopen míče sklepávat a ta záloha dodat balon, který byl jeho naturelu. O černé práci, kterou vždy odváděl. o té se s Vámi přít opravdu nehodlám. Je zajímavé, že neúspěšný v repre, byl ten hnus Baroš úspěšný v Turecku. Jistěže Baroš není třída Ronalda, ale v tom jakou podporu má dnes Ronaldo ve spoluhráčích to přehlédnout nelze. Stejně tal lze těžko přehlédnout, že český fotbal na takovou podporu hráčů jako je Baroš prostě dneska nemá dostatečně vyspělé hráče. To je holá skutečnost. Na naše poměry byl a je Baroš výjimečným hráčem. Zkuste nestavět a dovozovat od jeho výstřelků mimo hřiště. To je něco zcela jiného a spojováno by to být nemělo.

3 0
možnosti

nam.

23. 6. 2012 14:52
Re: No,

Na to, abych posoudil špatnou práci instalatéra nemusím nutně instalatérem být. Že mi netěsní vodovodní baterie krátce po jeho zákroku vidím pouhým okem.

Pan Baroš si bohužel svou již tak špatnou pověst "zabil" pouze a jenom sám.

0 0
možnosti

kesouf1

23. 6. 2012 11:11
souhlasím

nechtělo se mi jenom hledat ve statistikách a vy jste to udělal za mě...už je to skutečně dávno co upadl do šedivého průměru a to jak jej dnes hodnotí netrenér bílek jenom dokladuje jeho vlastní neschopnost správně vidět a následně analyzovat jednotlivé hráče. to je základní vlastnost dobrého trenéra. rozpoznat schopnosti jednotlivých hráčů. jinak mě barynkova poslední ostuda nepřekvapuje, on je jednoduchý týpek bez jakéhokoliv vzdělání, postupně se  z něj stal spíše fotbalový manekýn.  správně podotýkáte, že na druhé straně je třeba neoddiskutovatelně přiznat zásluhy z jeho úspěšných let - byl to na začátku kariéry štírek schopný produktivity.

0 0
možnosti

talata

23. 6. 2012 11:01
To není jenom Baroš

Určite kádr hráčů máme a lze i vybírat.Ale to se musí dávat také šance. Baroš-to je promarněný talent jež nezvládl slávu. Ale to samé je Rosický-klobouk dolů před jeho výkony,pokud je zdráv.Ale na jak dlouho. Má ještě smysl na něm stavět? Ukázali nám to hráči z Plzně-mládí a dravost. A budu končit s Bílkem.To není dobrý tenér a přitom jako hráč byl velice slušný. Už jenom systém hrát na jednoho útočníka,který neumí udržet míč a buďto zakopne,nebo fauluje.Baroš se uměl prosadit,pokud byl nasazován jako žolík na druhou půli a nebyl okoukaný a byl dostatečně rychlý.Proto klobouk dolů co v minulosti dokázal,ale je opravdu čas na generační výměnu.;-O

4 0
možnosti

fiatpanda

23. 6. 2012 11:36
Re: To není jenom Baroš

dovolíte mi malou odbočku k trenérovi reprezentace:

dle mého názoru posledním skutečným panem trenérem byl Václav Ježek, ten si dokázal udržet u hráčů disciplínu a měl i patřičný respekt. Od té doby možná snad Brückner, Uhrin asi ne a zbytek - fanoušek má spíš dojem, že repre je o setkání u kafíčka, zábavě a budování vlastního ega. Chybí mi tam tvrdá práce a pokora před těmi, pro které se celý ten cirkus dělá - fanoušky. Nebo snad ne?

2 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik