Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

K90a56r82e34l 75N90o48v68á14k

16. 2. 2013 20:11

Žádné pravicové politiky nemáme !

1 0
možnosti

Pravicově smýšlejících politiků je jak šafránu. Ano.

Ale skutečně pravicová strana tu zatím není. Žádná strana si neváží přirozených vztahů a občanské svobody. Žádná strana si nedovede přestavit svobodný život našich občanů bez socialistického konstruktivismu. Nejsmutnější je to pro mne u ODS a TOP 09!

:-)

0 0
možnosti
JV

Já bych pracujícím důchodcům (tzv. prduchům) vedle odebrání daňových úlev napařil ještě 50% daň z příjmu z výdělečné činnosti.

Buďto ať pracují, aniž by žádali o důchod, nebo ať berou důchod. Obojí ani náhodou;-O

(A můžete mínusovat dle libosti.)

3 5
možnosti
ZK

Z75d94e46n48a 27K85o65č90í

16. 2. 2013 17:50

Jsem už stará bába a musím souhlasit, když vidím ty přestárlé páprdy ve státních službách a mladí hledají marně odpovídající práci a utíkají raději do zahraničí, odkud se už nikdy nevrátí, pokud uspějí. !!

3 2
možnosti
JH

Jen to o čem jste se zmínil na začátku: "Zejména pravicoví politici s oblibou cepují českou populaci, že se o sebe musí každý postarat především sám a nečekat, že to za něho udělá stát". Zatím jsem takového politika u nás neviděl a nic takového neslyšel, uvítal bych kdyby takoví byli. Jistě by se zasadili o to aby vliv státní byrokracie na občana byl co nejmenší, tedy aby i státní aparát, množství buzeračních zákonů a institucí, které rozkrádají veřejné peníze bylo co nejmenší. Zatím tomu tak není a žádné pravicové politiky v parlamentu nemáme. Od pseudopřevratu nám vládnou pouze pohrobci komunistů převlečení za rádoby demokratické strany, KSČM počínaje a ODS konče. Rozkradli co se dalo, nasekali a prožrali státní dluh ve výši cca 1,6 bil. korun a teď hledají možnosti jak odřít občana, tedy toho, který ještě něco má nebo se o to snaží, na maximum možného a neváhají k tomu deformovat i Listinu základních lidských práv a svobod. Kromně pár jedinců to nikomu nevadí, dokonce ani Ústavnímu soudu a obyčejní lidé bečí rozkoší jak roste naše bezpečnost hlavně na silnicích, chráníme životní prostředí blokováním staveb silnic, bráníme globálnímu oteplování stavěním solárních farem a větrníků, potíráme iniciativu zlých podnikatelů zvýšeným a mnohdy několikanásobným zdaněním, začleňujeme do společnosti nezačlenitelné vyplácením luxusních sociálních dávek. Jinak souhlas, ale pokud budeme volit tak jako doposud lepší to nebude. Teď velmi riskuji, ale když se mi něco nelíbí nebo s tím nesouhlasím, tak to ignoruji a zařídím se jinak.

1 2
možnosti
TB

má pravdu jenom v něčem. neříkejte,že jenom politici to prožrali, je na vině celý národ a taky ti, kteří jim to cpali jen aby se zalíbili masám, protože jinak by se neudrželi u vesla. ale jinak máte recht

0 2
možnosti
RK

Proč právě oni (důchodci)?

Je to prosté - protože nemůžou stávkovat jako třeba doktoři, nádražáci nebo pošťáci.

4 3
možnosti
TB

zatím jsem nepochopil to, proč důchodci musí makat a mladí se jim smějí, protože nedělají a berou peníze od státu. Jen ať dají místa těm mladým nemakančenkům co čerstvě vyšli ze škol, záměrně neříkám z učilišť, protože po dobrém dělníkovi chramstne zaměstnavatel spíš než po kvantu vycházejících ing. a jim podobných, kterých máme víc než dost

1 1
možnosti
Foto

Nespokojenost pracujících důchodců se zrušením daňové úlevy komentoval jeden poslanec PS ČR ostudným výrokem, ať důchodci sklapnou a jsou rádi, že jim nezdaní i důchody. Proč ne?

Malý příklad. Recepční ve středních letech vydělá 12 000 hrubého měsíčně a díky daňovému odpočtu daň z příjmu neplatí. Důchodkyně s důchodem 8 000 Kč si měsíčně v recepci přivydělá 4 000 Kč měsíčně (takže obě "vydělají" 12 000 měsíčně), ale z oněch 48 000 ročního přivýdělku zaplatí daň 9 120 Kč. Je to rovnost před zákonem? A když si ještě zároveň s touto ohavností poslanci zruší dílčí "nesystémové" zdaňování svých náhrad, které každému z nich přinese navíc asi tak 100 000 čistého ročně, vytane jedno pozitivum. Lidé mohou na dálku podporovat žáky z rozvojových zemí, mohou do těchto zemí koupit kozu. Nyní tucet našich pracujících důchodců od ledna ze svých daní sociálně podporuje jednoho člena PS ČR, a to napříč politickým spektrem. Myslím, že vláda i parlament vstoupili do uličky hanby. A jen na nich teď záleží, jak dlouhá bude - a jak úzká, až nejužší.

8 2
možnosti
TB

jste mimo mísu, proč tam místo důchodkyně nezaměstnají raději někoho na plný úvazek. A jsme u toho, zaměstnavatel raději zaměstná důchodce a nedá to místo nějakému nezaměstnanému. Proč ti důchodci dělají, toť druhá otázka, už jsem to tady jednou rozepisoval. Pokud chtějí přispívat mladým, protože jsou nezaměstnaný tak je to pitomost na druhou. Proč ti mladí nejdou dělat a nepřispívají svým rodičům, kteří je vychovali

1 2
možnosti
DM

Pan Macho píše výborně, nejen o fotbale, ale i současné situaci u nás. R^

2 3
možnosti
JK

Dobrý den, pane Macho.

Děkuji za napsání krásných knih, i když jsem s "hrůzou" zjistil, že ta o Messim mně od Vás chybí. Jsem rád, že píšete i zde na blogu a za článek dávám karmu. R^

2 3
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik