Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Me nikdy nepresvedcil a presvedcit nemuze prave Zeman. S cim jako?

0 0
možnosti
MM

Máte pravdu. A když k tomu přidáme tu šílenou mediální masírku ve prospěch Drahoše, není se čemu divit že to vyburcovalo takovou podporu pro Zemana. Všichni totiž mají v paměti jak mádia lhala, a nejspíš stále lžou, třeba o islámské imigraci a proto, ze zásady, se již jim nedá věřit.

11 2
možnosti

S těmi spojenci máte naprostou pravdu. Po 1. kole měli poděkovat svým voličům a vyjádřit podporu Jiřímu Drahošovi. Že s ním objížděli republiku jako "křoví", to bylo trapné a přinejmenším některé jejich voliče to muselo naštvat.

11 2
možnosti

Fiaskem nazýváte stav, kdy neznámý profesor po pár měsících v politice, získal téměř stejný počet hlasů jako Zeman, který je v police téměř 30 let?

5 7
možnosti
ŠF

Fiasko to nepochybně bylo. Drahoš měl takovou tlačenku v médiích, jaká nemá obdoby, měl násobně větší rozpočet, a měl veškerou možnou podporu ve velkých městech. Přesto to zpackal svými neuváženými výroky.

11 5
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik