Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To musel vidět každý, jak citelně chybí Slavii útočník, obzvlášť když Romelu Lukaku ukazoval, jak se hraje na špici. Tipuji s klukama anglickou ligu a dokud tam byl, často jsem ho měla v sestavě, protože mi dělal bodíky.

Dobrý útočník to je problém i v naší reprezentaci, jednou zahraje ten, podruhé onen, ale stabilně dobré výkony nemá žádný. A tak to je se všemi hráči, dostávají za kopanou v klubech pěkné peníze, tak se hlídají, aby se nezranili, ten tah na bránu, který býval dříve, vyprchal.

Před zápasem Slávie jsem se dívala na Valencii versus Chelsea, to byla síla, krásnej útočnej fotbal spousta šancí, břevno, tyčky a čtyři góly, to se pak špatně dívá na mužstva která hrají defenzivu. Jenže to se musí umět, jak to umí Italové, to není naše parketa bránit, my vzadu kupíme chyby.

Brankař Kolář si hraje na Neuera, ale ten má před sebou hráče, kteří ty krátké přihrávky zpracují, takto to byl zbytečný risk, který je stál postup.

Padesát procent pokazil mančaft, padesát trenér, který nezareagoval na chyby Frydrycha a nevystřídal ho, protože ta poslední jeho hrubice, byl konec snů o Evropě.Rv

0 0
možnosti

P82e26t89r 57K94r22á65l

29. 11. 2019 9:08

S tím Chorým jste to přehnal

3 0
možnosti

No, v podobném duchu jsem se vyjádřil v našem SPORTKLUBU hned po skončení zápasu. Bez pořádného útočníka se prostě vyhrávat nedá. Kdyby k tomu, co vyhodili za Stancia, ještě něco přidali, myslím, že by se dobrý klasický "hráč do vápna" jistě našel. (Ovšem silně pochybuju, že by tím spasitelem měl být zrovna Krmenčík, nebo Chorý).

Když už jsme u toho Škody - proč tedy nenastoupil alespoň v závěru zápasu, kdy bylo jedno, jestli prohrajeme o dva nebo o tři.

Dovoluju si tvrdit, že rozhodující nebyly ty chyby v obraně, ale střelecká nemohoucnost hráčů, kteří "to mají v popisu práce". Řekl bych, že klíčem byla hlavně Masopustova, ale i Součkova, nevyužitá šance.

0 0
možnosti

Samozřejmě - od gólů nejsou v dnešním fotbale jenom útočníci, když se dostanou do vyložených šancí, tak by je měli proměňovat i záložníci, případně i krajní obránci.

Ovšem co se týče posledního zápasu, je trochu zjednodušené házet hlavní vinu na Masopusta či Součka kvůli neproměnění jejich šancí. Inter Milán byl prostě lepší po všech stránkách a jen díky přízni videorozhodčího to pro Slavii neskončilo úplným debaklem.

0 0
možnosti

Výborně napsáno, navíc nestranný pohled, ten se tu vidí málokdy. R^

0 0
možnosti

V útočné činnosti opravdu Slavia silná není, v tom naprostý souhlas. Na vstřelení gólu potřebuje osm až deset šancí. V lize si nakonec vždy nějak poradí, ale ve srovnání s týmy z první šestky nevyniká. V evropských pohárech však tolik šancí nikdy mít nebude, tam je potřeba proměnit tu jedinou, kterou má za celý zápas. Až to bude umět, budou výsledky lepší.

Celkově bych však působení Slavie v lize mistrů neviděl tak černě. Postup z této skupiny snad neočekával nikdo, v tom určitě nejste osamocen. Dovolím si připomenout, že loni Plzeň v lehčí skupině dvakrát prohrála 0:5. Něco takového obrana Slavie dosud nedovolila. Kromě posledního zápasu s Interem byla vždy dost spolehlivá. Dvanáct (!) mužstev inkasovalo v LM více gólů než Slavia. V lize Plzeň pětkrát tolik a Sparta dokonce osmkrát tolik.

Každá zkušenost je dobrá a už teď se těším na příští ročník.

1 0
možnosti

A z jaké skupiny byste postup očekával? Tam nebylo slabých soupeřů, samá velká jména.

0 0
možnosti

Rozumný rozbor, dodávám. Špičkový klub, je pojetím úplně stejný, jako kterákoliv jiná fabrika. Žádá péči, vstupy - náklady a pak něco produkuje. Projeví se to zřejmé.- V tuzemských poměrech ještě nějaká sláva - na mezinárodní scéně, ta nedostatečnost. Ze Slávie se ještě dá i radovat. Za úsměvnou situaci pak považuji Spartu. Jde o zmiňovaný vklad a výnos. Budí to dojem, že, klub má pro majitele význam účetní ! Výdajová položka pro snížení daní ! Já umírněně fandím Baníku. V tabulce je zhruba tam, kde svým reálným rozpočtem zhruba tak asi patří ... :-)

0 0
možnosti

J37i30r46i 84K72u65c23e91r28a

29. 11. 2019 6:47

Chorého??? :-) :-) :-)

A jak s vámi T. mluvil nejistým hlasem :-)

Souhlas že sešiti doháněli fotbal atletikou. Ale co lepšího mohli dělat? Ani slavie nemá kádr na ChL. A mít ho u nás ani nikdo nebude. Útočník pro Chl není Chorý. Útočník pro ChL stojí násobek ceny celé slavie.

1 0
možnosti

I80v16a30n 18M98i50n87á25ř

28. 11. 2019 22:53

I při úspěšné nátlakové hře, jsou alespoň 2 nadprůměrní (a hlavně chladnokrevní) střelci - naprosto nezbytní. Díky za zcela nezaujatý a podnětný rozbor.R^

1 0
možnosti
Foto

Pěkně napsáno. Píšete o Slávii kriticky, ale dle mne celkem objektivně. Vidíte u ní klady i zápory.

0 0
možnosti

J11a43k47u84b 14Z97e72m74a59n

28. 11. 2019 21:26

Výborně napsáno. Konečně normální novinářský pohled, po těch věčně se opakujících, oslavných článcích.

0 0
možnosti

Nóó, možná jsem to s tím hodnocením tvého IQ poněkud přehnal, protože tento článek je opravdu o něčem jiném, než co se podařilo vypotit tobě. ;-);-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS