Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Není a nemůže být. Byl jsem v šoku z vyjádření jednoho fotbalového experta, který prohlásil, že Slavie si umí dobře vybrat neznámé hráče a pak je výhodně prodat. Jsem asi naivní, protože se domnívám, že hráči se nakupují proto, aby klub dosáhl svého zlepšení a ne z důvodu výhodného prodeje, pokud se nakoupení hráči osvědčí.

0 0
možnosti
DS

Nevím, jestli je Slávie světová, ale určitě to umí s národní referenční laboratoří na Covid 19 https://www.irozhlas.cz/sport/fotbal/sk-slavia-praha-testy-koronavirus-chyba-karantena-zapasy-fotbal-jaroslav-tvrdik_2012181908_mim

0 0
možnosti
Foto

Realisticky pověděno, Slavia je evropským mužstvem stejně jako Sparta, Plzeň nebo Liberec. Zejména posledně jmenovaný pravidelně, když se účastnil evropských pohárových soutěží, přinášel do českého národního koeficientu největší bodové přínosy.

Slavia prokázala, že Evropská liga je pro ni optimální soutěž. V prestižní Lize mistrů byla za otloukánka a skončila poslední bez jediné výhry. Letos v Evropské lize do posledního zápasu bojovala o 1. místo ve skupině. A buďme upřímní - mezi 1. místem ve skupině (byť to po posledním debaklu v Leverkusenu nevyšlo) a posledním místem ve skupině je propastný rozdíl - ne v počtu míst mezi těmito místy, ale v týmové reputaci.

Již předtím Slavia prošla v Evropské lize poměrně daleko a zastavila ji až anglická Chelsea. Čili pokud se Slavia bude soustředit na reálné cíle a bude své plány odvíjet od možnosti hrát Evropskou ligu, bude stabilním evropským mužstvem.

0 0
možnosti
KK

Nejvyšší započítatelný příspěvek do koeficientu za poslední roky má Slavia a těsně za ní Plzeň. Pak dlouho nic, následuje Sparta s Libercem.Tyto kluby ovšem nejsou ani na polovině přínosu prvních dvou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik