Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Před lety byl ve Slavii jiný Stanislav, příjmením Vlček. Co ten dokázal zahodit šancí! Za jeden zápas jich zahodil víc, než do kolika se jiný útočník dostane za půlku sezóny. Přesto se mu sem tam podařilo ten míč došťouchat do branky a přimět velkého slávistického fanouška Jaromíra Bosáka k téměř euforickému řevu.

Oproti tomu Stanislav Tecl se netrefí ani do stodoly. Může být oblíbený mezi spoluhráči, ovšem na to se fotbal nehraje. Netuším, co na trenéra Trpišovského ví, že je pořád stavěn do zápasů.

0 0
možnosti

Češi nemaj útočníky. Jak je to možné, to je nějaký druh na vyhynutí? útočit třeba umí Lukaku, ale to je černoch, ale umí to i Kane a Bale, a velmi dobře kombinačně útočí Italové. Proč to Češi neumějí? Když Schicka začne bolet koleno, jsme v háji i se všema legionářema.

0 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik