Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Se zájmem jsem si přečetl váš článek. S mnohým souhlasím ale ten titulek je hodně bulvární, i když chápu, že jeho smyslem je přilákat čtenáře. Nicméně já rozčarován nejsem. Pociťuji lehké zklamání nicméně v posledních době 3 tituly a jedno druhé místo... O tom se mi celý život ani nesnilo. Pokud píšete o rozčarování měl byste psát o Spartě. Tam je ale rozčarování slabé slovo ;-D

0 0
možnosti
Foto

Jako fanynka Slavie dávám vašemu blogu palec nahoru.R^

1 0
možnosti

Snad jediné co mě v souvislosti se Slavií rozčaruje je to, že klub, který je prorostlý korupcí až tak, že si musel kupovat tituly, je stále v nejvyšší lize. S ohledem na to, jaký trest za menší prohřešek dostal Vyšehrad, je to vážně smutná podívaná.

0 1
možnosti

Málokdy souhlasím s nějakým fotbalovým odborníkem či "kibicem" prakticky bez poznámek a docela. Celá ta situace jen potvrzuje nejpravdivější a nejvýstižnější fotbalové pravidlo, že "fotbal nemá logiku"! A proto je tak krásný i když na hřišti to čím dál víc stojí za...nic.:-)

Před zahájením nadstavby byl na mistrovský titul Slavie nějaký směšně nízký kurz a na Plzeň by sázející bral asi čtyřnásobek. Škoda, že jsem tu tisícovku na Plzeň nechal v peněžence.;-D

2 0
možnosti

R^

A to jste se ještě nedotkl že celá Slavia, hráči e realizační tým vyrostli v cosi nadřazeného, namyšleného, dokonce si troufnu říci - namachrováného. Hráči jsou jak větrné mlýny, stále mávají pažemi, jejich reakce na rozhodčí je neskutečná a množství simulace, kotoulů a tlučení pěstičkou do země směšné.

A co si myslet o asistentech, proti kterým je dlaždič Špačkem.

1 0
možnosti

Ale jděte, jděte. Podobně se chovají hráči všech týmů. Lavička Slávie se chová nemožně, stejně jako lavička Plzně v čele s Šádkem nebo Sparty, atd. Na rozdíl od nich je však Slavia jediný manšaft, který je schopný uhrát něco v Evropě. Pokud tam ovšem budou hrát taková paka, jako Kačaraba a Talovjerov, tak to nikdy nebude ono. To by se musel vrátit Deli a Souček :-).

0 0
možnosti

Děkuji za pěkný a zajímavý rozbor :-)

0 0
možnosti
Foto

Zase jste vůči Slavii moc kritický. Celou sezónu se kasala, jak může postavit tři vyrovnané jedenáctky a pokaždé bude ligu válcovat. Asi se stávalo, že stavěla nějakou čtvrtou jedenáctku.

Váš názor na prohry je prazvláštní. Snad jste nečekal, že Liberec nebo Hradec automaticky odevzdají Slavii body jen proto, že je to Slavia?

2 0
možnosti

Mně naopak připadá prazvláštní váš názor na názor pana Macho na zbytečné prohry se slabými týmy.;-) Nikdo zde totiž netvrdí, že by i výsledky s outsidery měly být předem dány, nicméně mistr ligy by opravdu neměl ztratit pět bodů z mančaftem, jako je Karviná a ztrácet třeba i s tím Libercem či Hradcem. Proto také není mistrem.;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik