Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rozklížená Slávia s náhradníky nedala v derby Spartě šanci a uštědřila jí potupnou porážku. Historický debakl Sparty. Takhle krize nevypadá ;-D

0 0
možnosti
Foto

Nemohu se zbavit dojmu, že z toho máte radost. Nicméně krize vypadá jinak. Slavia je na druhém místě tabulky, hraje o postup v Konferenční lize a včera dokázala porazit Mladou Boleslav, když hrála skoro celý zápas v oslabení. Mimochodem Jurečka patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Teď v týdnu sešívaní porazí Duklu (jsem zvědav v jaké sestavě) a v neděli v derby Spartu. Jsem zvědav co napíšete potom...

1 0
možnosti
KK

Tak ještě si počkáme na derby se Spartou a pak můžeme zalézt do kanálů:-/

1 0
možnosti
ZB

Tak to je teda hromada zbytečných slov. Opakující nesmysly. Prostě občas se nedaří. Tým znervozní a přijde chvilková krize. Děje se to všem po celém světě. Slavia má o 25 víc střel než druhý tým ze všech skupin v Evropské Konferenční Lize. U nás je ta herní převaha ještě dominantnější. A ano, může ve skupině vypadnout. Ale narozdíl od všech ostatních našich týmů, tu soutěž i může vyhrát.

To samé platí pro ligu. Herně je jinde. Že ji nevyšly některé zápasy se stane. Ale šance si Slavia tvoří ve všech zápasech, takže je jen otázku času kdy to tam zase začne padat.

Jediný co se ukazuje teď kolik zavistivců se schovávalo v koutě, aby při prvním neúspěchu vylezlo z děr a svou závist ukázalo veřejně. To je samozřejmě cenné vědět.

4 0
možnosti

Krize může být měsíc či dva. Tahle trvá už asi dva roky a má sestupnou tendenci. Nejsem analytik, nedokážu říct, co je špatně. Ale něco je špatně systémově. Odhaduje se, že odešel člověk, který dokázal vybrat správné hráče. Trpišovský umí z hráčů vymáčknout dost, ale neumí si vybrat ty správné. Minimálně to tak vypadá.

1 1
možnosti
Foto

Málokterý tým se dokáže na špici držet roky, určitě ne žádný v čr v nynějších tržních podmínkách. Pýcha z některých činovníků však přímo tryská a ruku v ruce s ní jde i neunášení úspěchů. Jak mu držím palce jako každému kvůli zdraví, Luftjarda by měl méně tweetovat . Nejen proti nám (Plzni) , ale i proti vlastním hráčům. ostatně on je poslední, kdo by měl přednášet o morálce . Čínské peníze už netečou tak bezhlavě jako dřív a je to vidět...

0 3
možnosti
Foto

Jen malá douška o kámošovi křišťálového Standy... Premiér také zdůraznil, že největší objem zakázek bez výběrového řízení byl v resortu obrany za vlád sociální demokracie. "Speciální rekordman v tomto byl tehdejší ministr Jaroslav Tvrdík ," řekl Nečas.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/parta-policejnich-plukovniku-nebude-rozhodovat-o-vlade-rika-necas.A120614_160051_domaci_kop

0 2
možnosti
Foto

Pokud jste viděl Slavii v Plzni, Olomouci nebo proti Kluži, pak Vám musí být jasné, že výhry se jen tak nedočkáte.

1 3
možnosti
JN

Tak to já bych se klidně vsadil, že zítra proti Boleslavi Slavia vyhraje. :-) Ale že jsou sešívaní momentálně v krizi a herně se trápí, je samozřejmě pravda.

2 0
možnosti
MP

Souhlas. Slávie je nyní v krizi, hlavně psychické. A v takovém případě je nutná cílená komunikace a ta může být také problémem. Předpokládám, že se domlouvají česky a s cizinci třetím jazykem (AJ), který pořádně neumí ani trenér, ani řada těch cizinců. Na to, aby jim řekl "makejte!" to jistě stačí, ale na důvěrný rozhovor se zraněnou duší těžko :-).

3 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik