Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Minule rozklížená Slavie, dnes vyčichlá Sparta...;-D

2 0
možnosti
Foto

Karma. Rosický je doslova symptomatický pro Spartu posledních let. Dlouho si tam drželi na místě trenéra naprosto neschopného a bezpáteřního Chovance, tam to podle mě všechno začalo. Pochopitelně jde problém mnohem výš, než je Rosický, ale on je vidět. Kdo alespoň trochu rozumí fotbalu, musel v průběhu jeho kariéry vidět, že to není osobnost. Když se Arsenalu nedařilo, pokud nebyl zraněný, nebyl na hřišti vidět. Pokud byl opak, byl geniální. V repre začal hrát naplno až na sklonku kariéry. Udělat z kluka bez jakýchkoli zkušeností jednu z klíčových osobností managementu, to už chce fištróna. A ještě větší genialita je neschopnost pochopit, že na to ten mazánek prostě nemá.

Už léta Spartu nesnáším, ale v evropských pohárech potebujeme silné týmy, jakým by tým z Letné měl být. A bohužel vůbec nic nenasvědčuje tomu, že v dohledné době bude. Ten tým je psychicky slabý, to je základ. Podle mě se tam to hošíci naučili už dávno velet, Řepka jim to dokonale ukázal. Vedení není schopno proti těm líným a labilním lemplům zasáhnout. Ať odvádí sebevíc prasácký výkon, nic se jim nestane. Jsou pořád v pohodě, vždycky se tváří chvíli smutně a pak jdou před zrcadlo a na Fb. Co na to říct.

Volání po Dočkalovi, který měl celou kariéru dobrý jeden zápas ze tří? (byť tedy opravdu výborný) A dalo by se donekonečna. Obrázek naprosto neprofesionálního přístupu v celém českém fotbale. Češi jsou specifičtí, musí se chodit na pivo a trenér musí být kámoš. Když se dostanou do zahraničí jsou až příliš často v kopru. Furt jen čumí na to, jak se trénuje. Viz teď Hložek v Levekursenu.

1 0
možnosti
Foto

Vedení odvádí stejný výkon jako hráči, Jaroslave. Mají svoje jisté, tak co by se snažili. To může napravit jenom majitel Křetínský. On platí, on by měl poručit a bouchnout do stolu. Jenomže ono ho to v podstatě vůbec nezajímá. On má fotbalový tým jenom proto, že se to mezi miliardáři sluší. I když u nás až tak ne. Ovšem on se vzhlíží spíš v Anglii. Ale jsou to jeho prachy, ne?;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik