Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Myslím, že jste to popsal dobře. Řekl bych, že už ta euforie Plzně po nalosování do "skupiny smrti" naznačovala, že Viktoria to vůbec nebere vážně. Ostatně stejně jako MOL cup. Její účinkování v LM bylo ovšem opravdu tristní. Slavia postrádá střelce "zabijáka" a má problémy i v obraně (proč pro Boha pořád staví toho Kačarabu? Aha, nikoho jiného nemají. Proč šel naopak pryč Talovierov? A proč nehrál ve Slávii na stoperu, ale ve středu pole? Proč odešel Musa? - Těch otázek by bylo víc). Slovácko je opravdu třeba velmi pochválit. Mně může těšit pouze fakt, že nejúspěšnějším naším týmem v LM zůstává zatím moje Dukla Praha (semifinále proti Celticu, r. 1967):-)

1 0
možnosti
JN

Napsal jste to velmi výstižně, jen k té poslední větě: řekl bych, že srovnatelné s tím bylo i vystoupení Sparty Praha v nultém ročníku Ligy mistrů v sezóně 1992/93 (druhé místo v semifinálové skupině).

1 0
možnosti
Foto

Slavia kromě všeho, co jste napsal, dojela i na to, že zapomněla na důležitou věc, které se říká pokora. Namistrované řeči a nos nahoru vedly k mizerným výsledkům a nepostupu ze skupiny.

5 1
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik