Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sparta si umí zařídit v každém zápase tak dlouhé prodloužení, než dá z penalty gól. V této disciplíně je fakt dost dobrá.

Otázka však zní, zdali jí to bude stačit v kvalifikaci Ligy mistrů. Uvidíme to za necelé tři měsíce.

1 0
možnosti
Foto

Dospělý chlap by měl uměl překonat ublížené slávistické ego.

4 0
možnosti
Foto

Ámen. Titul získal celek s nejvíc body. Slávie hraje podobně jako Viktorka za Guly momentálně ... tisíc přihrávek do strany na jednu průnikovou. ( Slávie je tedy atletičtější , ale to na věci nic nemění..) Utěšování se, že nejlepší zase nevyhrál je jen lhaní do vlastní kapsy...

0 0
možnosti

S Vaším hodnocením vcelku souhlasím. Sparta není nejlepší, ale hrála pragmaticky a přálo jí i štěstí (a ovšem také rozhodčí). Penalta proti Slovácku vymyšlená, ostatní z rodu "přísných" (ale rozhodčí se je obhájí). Ovšem - a o tom se moc nemluví, protože Černý je nedotknutelný - penaltu měla v posledním derby kopat i Slavia (faul - tuším - na Jurečku, vlastně stejný jako ten Ogbův).

2 1
možnosti

O tom, že i Tvrdík po podzimu psal, že Spartě bylo několikrát ukřivděno a měla mít o 4 až 6 bodů více se raději nezmiňujete.....

0 0
možnosti

Nezlobte se, ale váš blog je opět trapný.

A je vlastně ne o závisti sparťanů, ale o závisti vaší. Zaslepené závisti, která nevidí co zavedlo Slávii mimo příčku nejvyšší. Nevidí trapné kiksy Koláře, Ousoua i Ogby.

1 1
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik