Foto

Pravděpodobnost, že Slavia nezíská titul ani letos, je velká, ale je to jen fotbal a míč je kulatý. Sparta to má ve svých rukách nebo nohách a taky i v hlavách. Rozdíl čtyř bodů je při současné formě obou mužstev relativně velký, ale co když v neděli Plzeň ve Štruncových sadech Spartu porazí? Pak už to bude jen o bod. Za předpokladu, že sešívaní dokáží porazit v Edenu Teplice, které ještě na jaře neprohrály...

Foto

Já sin osobně myslím, že se Spartě nic nepřipískává nad rámec toho co pramení třeba z herní převahy. Mají to tak kluby všude napříč světem. Jejich červené podle mě pramení ze skutečně silnné motivace a pohlcenosti zápasem.... Pokud jste viděl Priskeho projev v kabině, není se moc čemu divit... a zatím silně převládají plusy této motivace. Slavie a její fanoušci se bohužel vrací do svého módu, pro který byla dlouho pro legraci... Slzavé údolí bych to nazval. Ono i prohrávat se musí umět .

MP

Dobré zhodnocení. Ona si to Sparta už ohlídá, jako vloni, kdy ji to věnoval pan Černý. Ne, že by ta penalta pro Spartu tehdy nebyla, ale za úplně stejný přestupek ji měla kopat také Slávia. Zajímavé je, že ve Sportu se o tom po zápase psalo, ale pak to utichlo (komu ten Sport patří?). Nedělní pentlička za nastřelenou ruku byla vskutku úsměvná .

Foto

Je zvláštní, že jste o tom, jak penalty vraždí fotbal, nepsal na podzim, když Vaše Slavia nastřelila z bezprostřední blízkosti ruku libereckého obránce a Mick Van Buren pak z penalty, která i podle Komise neměla být, skóroval.

KK

Něco k té penaltě. Nebyl to Ryneš, ale Karabec. Toho by si mohl opravdový odborník všimnout. To by ale nesměl mít oči jen pro Slavii. A za druhé, proč by se takové penalty neměly pískat? Vždyť Karabec toho Vlčka vymíchal dvakrát tam a zpátky tak, že on ani nemohl vědět, kde ty ruce má.

JS

A nádstavba, kde se střetnou všichni z 6 znovu, 4 body nemusí stačit.

  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik