Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

ataknevim

23. 6. 2012 8:53
"protože je dávno za zenitem"

Baroš není za zenitem, nemá ni proč, ale je línej, svévolnej - četl jsem kdesi, že naboural ferrari. Je li to pravda, to o něm vypovídá až moc. Každý sportovec musí bát zdravý  i psychicky - a to Baroš určitě není, viz jeho poslední morbidní kontraverze s novinářem.

0 0
možnosti

conery

23. 6. 2012 15:15
Re:

Baroš je svévolnej protžze naboural ferari a je psychicky nemocný? právě pro tyhle hovadiny, které závistivci řeší rozumím Barošovi a jeho "poslední morbidní kontraverze s novinářem"

1 0
možnosti
DP

Dluhousek Padák

23. 6. 2012 3:33
položte si jednu základní otázku

proč baroš za zenitem hraje v klubu s rozpočtem jako maj všechny týmy naší ligy dohromady.

kromě něj a necida nemáme jediného útočníka, který by byl ceněn zkušenými odborníky z velkoklubů ...

a teď si dejte doplňující otázku, kdyby anglie měla útočníka z manchesteru united, který by možná měl občas problémy, ale stále by hrál v manchesteru united a pak pár "hvězd" z albánské ligy, koho by dali do útoku ?¨

a tak je to se skoro celým naším týmem. zkusme se smířit s tím, že máme spoustu hvězd, jenže ve skutečnosti jde o pšoukající lucerničky z naší bramborové ligy. opravdových stár je u nás minimum

0 0
možnosti
P

prying

23. 6. 2012 13:07
Re: položte si jednu základní otázku

To že hraje v klubu s velkým rozpočtem, ještě nevypovídá o jeho kvalitách. Dalším pohledem může být, že hraje v soutěži, kde je pouze 4 nebo 5 kvalitnějších týmů.

1 0
možnosti
X

xychteen

23. 6. 2012 2:58
Za článek i příspěvek "dle kodexu"

díky a R^

1 0
možnosti
JK

jaromirka

23. 6. 2012 12:41
Re: Za článek i příspěvek

je to takR^R^R^

0 0
možnosti
V

Viki.1

23. 6. 2012 2:35
Tak jasně,

je nutno se smířit s tím, že už tady nemáme dobré hráče, resp. se zde už nehraje dobrý a moderní fotbal. Na Bílka  bych to nesvaloval, kde nic není, tam ani ....

Jinak si myslím, že kdyby Baroš měl k sobě někoho, kdo by mu to házel, tak by góly ještě dával. Sám tam nic nezmůže. Před 35 lety jsem pravidelně sledoval rakouskou ligu, kde hrál Panenka v Rapidu. Byl to on, kdo udělal z jejich útočníka (jméno jsem už zapomněl) hvězdu. Když hvězdu poslali na MS (Rakousko tam tehdy bylo nakonec třetí, když v polofinále porazili skopčáky), nic moc tam nepředvedl. A když se Panenka vrátil domů (resp. ten pako Barič jej vyrazil z Rapidu), bylo i po útočníkovi, už si ani neškrtl.

0 0
možnosti
IS

vanastr

23. 6. 2012 7:22
Re: Tak jasně,

Napadá mne - Prohaska? Krankl? Taky už nevím

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

23. 6. 2012 2:19
Děkujme za lekci, která Čechy vystřízlivěla

Je to jinak nepoučitelný národ. Stačil i ten nepatrný úspěch ve fotbalu, to nepatrné nic a už zase měli pocit, že není vše ztraceno, že není tak zle a Modrýmu začaly stoupat preference. Situace po debaklu s Portugalskem dostala jejich náladu do souladu s realitou a neméně budou zklamáni studenti, kteří se v pondělí dovědí, že letos pro ně brigádu mít nebudu, naopak, budou se propouštět i kmenoví zaměstnanci.

0 0
možnosti
V

Viki.1

23. 6. 2012 2:24
Re: Děkujme za lekci, která Čechy vystřízlivěla

Tak tenhle vývod nějak nechápu, ale když já ty komouše nechápal nikdy :-/

0 0
možnosti
KC

Kodex Cenzuranta

23. 6. 2012 2:15
Souhlas

Fotbal šel do háje už hodně dávno. Po odchodu generace Nedvěda, Šmicra, Poborského, Bergra atd... to je už vo ničem. Teď to čeká ještě hokej. Jágr to už v 50-ti nezachrání a hokej se odebéře tam kam fotbal. Komunisti dávali do sportu peníze a hýčkali si ho, protože to byla vizitka socialistického státu při repre venku. A výsledek byly 90-tá zlatá léta a Nagano. Podle hesla vše co je komunistické zrušit se pak s vaničkou vylilo i dítě a dneska není z čeho vybírat. Systém který produkoval talenty už není a dnes musí trenéři vybírat jen z dětí, který mají rodiče s penězi a časem. A těch moc není. Když nejsou dobří hráči tak tam pak může být trenér jaký chce a stejně se neuhraje nic, protože ty hráči na to nemaj.

Když to shrnu, tak sme měli akorát hodně stěstí při losu.

8 0
možnosti
V

Viki.1

23. 6. 2012 2:25
Re: Souhlas

R^R^R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik